ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τραμπ: Νοθευμένες και οι εκλογές των Δημοκρατικών

Καταγγέλει νοθεία στις εσωκομματικές των Δημοκρατικών, ο πρόεδρος ΗΠΑ

ΠΗΓΗ: skai.gr

Μετά τις εθνικές εκλογές, ο Ντόναλντ Τραμπ καταγγέλλει νοθεία και στις εσωκομματικές των Δημοκρατικών, στις οποίες ο Τομ Περέζ επικράτησε του έμπιστου του Μπέρνι Σάντερς, Κιθ έλισον με 235 έναντι 200 ψήφων, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας.

Η κούρσα για την προεδρία του αμερικανικού, Δημοκρατικού Κόμματος ήταν, «φυσικά», εντελώς νοθευμένη, σχολίασε ο Ντόναλντ Τραμπ, με «τιτίβισμα» του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. «Ο άνθρωπος του Μπέρνι Σάντερς, όπως και ο ίδιος ο Μπέρνι, δεν είχε, ποτέ, καμία ελπίδα. Η Κλίντον απαιτούσε τον Πέρεζ», όπως διευκρίνισε.

Πριν τη θεωρία συνωμοσίας, η ειρωνεία

Η πρώτη αντίδραση του Τραμπ στην εκλογή του Τομ Περέζ είχε έρθει πάλι μέσω twitter: Συγχαρητήρια στον Τομ Περέζ (…) δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος για κείνον αλλά και για το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων, έγραφε χθες.

Ο Περέζ επικράτησε του έμπιστου του Μπέρνι Σάντερς, Κιθ έλισον με 235 έναντι 200 ψήφων, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας.

«Πρέπει να ακούσουμε τον κόσμο. Να γυρίσουμε στις θεμελιώδεις αξίες μας,να πάμε μπροστά. Και πιστεύω ειλικρινά ότι αν ηγηθούμε με τις αξίες και με τις πράξεις μας, θα επιτύχουμε. Αυτό κάναμε πάντοτε στο Δημοκρατικό Κόμμα, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε», δήλωσε μετά τη νίκη του ο Περέζ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X