ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ονειρεύται να γίνει πατέρας 100 παιδιών

Ο Γιαν Μουχάμαντ πατέρας 35 παιδιών και θέλει να ξεπεράσει τον Ινδό με τα 94 παιδιά

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Όταν το 2011 γινόταν γνωστή η ύπαρξη του Ζιόνα Τσάνα, ενός 65χρονου τότε Ινδού που είχε 39 συζύγους, 94 παιδιά και 33 εγγόνια, αρκετοί έμειναν άφωνοι. Ο Γιαν Μουχάμαντ, αντιθέτως, γινόταν πυρ και μανία και έβαζε καινούριο στόχο στη ζωή του. 

Σήμερα, πέντε χρόνια μετά, δείχνει να βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Στα 43 του, ο Πακιστανός γιατρός και έμπορος είναι ήδη πατέρας 35 παιδιών (21 κόρες και 14 γιους του έχουν χαρίσει οι τρεις σύζυγοί του). Κι όπως χαρακτηριστικά τονίζει, μιλώντας στην ιστοσελίδα dawn.com, στόχος του είναι να φτάσει τα 100 παιδιά και γιατί όχι, να τα ξεπεράσει κιόλας.

«Δόξα τω Θεώ, λόγω των επαγγελμάτων μου, έχω τη δυνατότητα να διαχειριστώ τα ολοένα και περισσότερα έξοδα που απαιτεί η καθημερινότητα της οικογένειάς μου. Βγάζω 100.000 ρουπίες τον μήνα (σ.σ. περίπου 841 ευρώ) σε οικογενειακά έξοδα κι αυτό το ποσό θα αυξάνεται όσο αυξάνονται και τα παιδιά μου».

Όπως εύκολα γίνεται κατανοητό, στο μικρό σπίτι της 39μελούς οικογένειας σε γειτονιά της Κουέτα, η γυναικεία παρουσία κυριαρχεί.
«Είμαι περισσότερες», λέει χαμογελώντας η μεγαλύτερη κόρη του, Σαγκούφτα. Σύμφωνα, δε, με το dawn.com, το μικρότερο σε ηλικία από τα 35 παιδιά είναι μίας εβδομάδας και το μεγαλύτερο 16 ετών.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι ο Μουχάμαντ δεν θέλει απλώς να φτάσει τα 100 παιδιά και μετά να τα παρατήσει στην τύχη τους. «Όνειρό μου είναι να τα σπουδάσω όλα, αν βέβαια έχω αυτή τη δυνατότητα»

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Παράξενα: Τελευταία Ενημέρωση