ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απεβίωσε ο Λούης Καριόλου, σύζυγος της Ε. Θεοχάρους

Ο ψυχίατρος βρισκόταν εν πτήσει προς τη Βιέννη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο ψυχίατρος και υπεύθυνος του ψυχιατρικού Τμήματος των Κεντρικών Φυλακών, Λούης Καριόλου, απεβίωσε την ώρα που βρισκόταν εν πτήσει προς Βιέννη, για υπηρεσιακούς σκοπούς. Το αεροσκάφος πραγματοποίησε καταναγκαστική προσγείωση στη Βουδαπέστη.

Με το άκουσμα του μαντάτου η ευρωβουλευτής και σύζυγός του Ελένη Θεοχάρους έφυγε από τις Βρυξέλλες και σπεύδει στην ουγγρική πρωτεύουσα.

Βαθιά θλίψη για το χαμό Καριόλου
Η Ψυχιατρική Εταιρεία Κύπρου και οι Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας (ΥΨΥ) του Υπουργείου Υγείας με ανακοίνωσή τους εκφράζουν βαθιά συναισθήματα θλίψης για το αδόκητο χαμό του συναδέλφου Προέδρου της Ψυχιατρικής Εταιρείας Κύπρου, Βοηθού Διευθυντή Κλινικής/Τμήματος των ΥΨΥ Λούη Καριόλου.

"Από σήμερα ο Ψυχιατρικός κόσμος της Κύπρου είναι πιο φτωχός. Ο αγαπητός Λούης Καριόλου υπήρξε υπόδειγμα θεραπευτή και ανθρώπου και η συνεισφορά στην προαγωγή της ψυχικής υγείας στην Κύπρο, τόσο από τη θέση του Προέδρου της Ψυχιατρικής Εταιρείας, όσο και από τη θέση του λειτουργού ψυχικής υγείας των Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας, είναι ανεκτίμητη", αναφέρεται στην ανακοίνωση που υπογράφει ο Διευθυντής Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας και Αντιπρόεδρος Ψυχιατρικής Εταιρείας Κύπρου Γιάννης Καλακούτας.Η Ψυχιατρική Εταιρεία Κύπρου και οι Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας εκφράζουν τα ειλικρινή συναισθήματα αγάπης και συμπαράστασης στα προσφιλή του πρόσωπα και ιδιαίτερα στη σύζυγο και στη θυγατέρα του

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X