ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Καλωσορίσατε στη Βόρεια Κύπρο» μέσω Λονδίνου

Διαφημιστική καμπάνια τουριστικού γραφείου στη βρετανική πρωτεύουσα για τα Κατεχόμενα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες μέρες η διαφημιστική καμπάνια τουριστικού γραφείου στο Λονδίνο, η οποία και παρουσιάζει την κατεχόμενη Κύπρο ως μοναδικό προορισμό.

Οι διαφημίσεις του εν λόγω γραφείου βρίσκονται σε κεντρικούς σταθμούς του λονδρέζικου μετρό, προωθώντας την κατεχόμενη Κύπρο ως έναν μοναδικό τουριστικό προορισμό με αρκετά καλό κλίμα τις πλείστες μέρες του χρόνου, καθώς επίσης και με μοναδικές παραλίες αξεπέραστης ομορφιάς.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από Κύπριους μόνιμους κάτοικους Βρετανίας και είναι παρμένες από τον σταθμό του Covent Garden στο Λονδίνο.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε από αναγνώστη το 24news, το εν λόγω γραφείο διαθέτει διαφημίσεις και στο αεροδρόμιο του Stansted.

Tο «welcometonorthcyprus.co.uk»  με σήμα και χρώματα  που παρομοιάζουν με αυτά του ΚΟΤ προωθεί τα κατεχόμενα εδάφη και αναφέρει αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες μετάβασης στην κατεχόμενη Κύπρο με πτήσεις στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου από το Λονδίνο.

Σημειώνουμε εδώ ότι ο ΚΟΤ διαθέτει χιλιάδες κάθε χρόνο σε καμπάνιες προώθησης της Κύπρου στο εξωτερικό.

Ως εκ τούτου, είναι άξιον απορίας το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει η παραμικρή καταδίκη τέτοιων ενεργειών στην καρδιά της Ευρώπης.

Δείτε στο slideshow πιο πάνω τις αποκλειστικές φωτογραφίες απο το Αεροδρόμιο του Stansted.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση