ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επιτέθηκε σε γιατρό και τον έστειλαν... Αθαλάσσα

Ο 26χρονος ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

ΚΥΠΕ

Στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας μεταφέρθηκε και κρατείται νεαρός 26 χρόνων από τη Λάρνακα, ο οποίος το πρωί χωρίς προφανή αιτία επιτέθηκε εναντίον γυναίκας γιατρού και νοσοκόμας στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, ενώ γρονθοκόπησε ακόμα και τον πατέρα του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις επτά το πρωί, ο 26χρονος, ο οποίος ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, επισκέφθηκε μαζί με τον πατέρα του το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Σε κάποια στιγμή, ο νεαρός χωρίς οποιαδήποτε προφανή αιτία άρχισε, όντας εκτός εαυτού, να επιτίθεται σε γιατρούς και νοσηλευτές. Συγκεκριμένα, ο νεαρός άρπαξε γυναίκα γιατρό από τον λαιμό και την έσφιξε στον θώρακα, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα πλευρού.

Ο νεαρός επιτέθηκε, επίσης, σε μία νοσοκόμα, ενώ γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τον ίδιο του τον πατέρα.

Αστυνομικοί που βρίσκονταν στον χώρο επενέβησαν και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 26χρονο, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας.

Στα γραφεία της ΑΔΕ έγιναν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και ο νεαρός οδηγήθηκε στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας στη Λευκωσία, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X