ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Λάρνακα: Αδυνατεί να επαναφέρει τη μείωση δηλώνει η «Ζήνωνας ΛΤΔ»

Προσπάθειες για ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας του επιβατικού κοινού

ΚΥΠΕ

Υπό τις παρούσες οικονομικές συνθήκες η εταιρεία λεωφορείων Λάρνακας «Ζήνωνας», με ανακοίνωσή της δηλώνει ότι αδυνατεί να επαναφέρει τη μείωση του 5% περίπου, όρου που έχει τεθεί από τις συντεχνίες για οποιαδήποτε άλλη συζήτηση και αναφέρει ότι θα πράξει ό,τι είναι δυνατό για να λειτουργήσει μέσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της, για να ελαχιστοποιήσει την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού και ιδιαίτερα των μαθητών, για την οποία απολογείται.

Μετά την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων για επέκταση της σημερινής 24ωρης στάσης για άλλες 48 ώρες, η εταιρεία στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι θα συνεχίσει να καταβάλλει προσπάθειες για τη λήξη των απεργιακών μέτρων και την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας της εταιρείας.

Η εταιρεία υπενθυμίζει ότι την 1η Σεπτεμβρίου 2014 συνήψε συμφωνία απομείωσης των μισθών, κατά 5% περίπου, εν μέσω σοβαρής οικονομικής κρίσης και της ανάγκης να μειωθεί το κόστος της εταιρείας, σημειώνοντας ότι η ίδια οικονομική δυσπραγία εξακολουθεί να υπάρχει και σήμερα. Εκ των πραγμάτων, προσθέτει, αδυνατεί να επαναφέρει τις μειώσεις στα επίπεδα που ίσχυαν πριν από την 1η Σεπτεμβρίου 2014. 

Διαβάστε Επίσης
Χωρίς λεωφορεία έως την Τετάρτη η Λάρνακα 


 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση