ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νεαρή Βουλγάρα θα ντυνόταν νύφη για... 1000 ευρώ

Στο παρά πέντε απέτρεψε η Αστυνομία εικονικό γάμο με άνδρα από την Μπαγκλαντές

ΚΥΠΕ

Το ποσό των 1000 ευρώ φαίνεται πως έλαβε σαν αμοιβή 22χρονη Βουλγάρα, η οποία αν και παντρεμένη στη χώρα της, φέρεται να έφτασε στην Κύπρο για να τελέσει εικονικό γάμο με άνδρα από την Μπαγκλαντές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νεαρή της οποίας το όνομα βρισκόταν στο κατάλογο Alert List, ως πιθανό θύμα εμπορίας προσώπων, αφίχθηκε με το σύζυγό της στο νησί την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, προκειμένου να κάνει έναντι αμοιβής εικονικό γάμο με άνδρα από τη Μπανγκλαντές, λόγω και των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει.

Η κοπέλα με το σύζυγο της μετέβησαν χθες σε ξενοδοχείο στη Λάρνακα όπου συναντήθηκαν με τον αλλοδαπό άνδρα, όπου και η Αστυνομία δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, συνέλαβε το σύζυγο της κοπέλας και τον υποψήφιο γαμπρό και σήμερα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.

Επίσης, εξεδόθη ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εναντίον της φίλης της 22χρονης, η οποία φαίνεται να την προέτρεψε στην τέλεση του γάμου και η οποία διαμένει στη Βουλγαρία και καταζητείται.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση