ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έρχονται νέες βαπτίσεις με τη στήριξη της Εκκλησίας

Τέρμα στις ομαδικές βαφτίσεις βάζει η Εκκλησία, που θα βοηθά κάθε οικογένεια ξεχωριστά

ΚΥΠΕ

Τέρμα στις ομαδικές βαπτίσεις, όπως αυτήν της 17ης Ιανουαρίου, βάζει η εκκλησία η οποία συνεχίζει ωστόσο την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Σύμφωνα με τον λειτουργό του Γραφείου Αδειών Γάμου και Βαφτίσεων της Αρχιεπισκοπής Παναγιώτη Παπακυριακού, εντός των επομένων ημερών αναμένεται να τελεσθούν ακόμη 10 βαπτίσεις με την στήριξη της Αρχιεπισκοπής, σε εκκλησία της αρεσκείας της κάθε οικογένειας.

«Λόγω της οικονομικής κρίσης, πολλές είναι οι οικογένειες που δεν μπορούν να βαφτίσουν τα παιδιά τους, γι' αυτό η Εκκλησία έχει αναλάβει αυτό το έργο, που είναι και καθήκον της» ανέφερε ο κ. Παπακυριακού, σημειώνοντας πως η Αρχιεπισκοπή παρέχει τα ρουχαλάκια και τους σταυρούς, ενώ δίνει και μία επιστολή που απευθύνεται προς την εκκλησία όπου θα γίνει η βάφτιση για να μην υπάρξει χρέωση.

Απευθύνει, τέλος, έκκληση προς όλους τους γονείς, που δεν μπορούν να βαφτίσουν τα παιδιά τους λόγω οικονομικών δυσκολιών, να αποτείνονται προς την Εκκλησία. «Είναι η χαρά μας να δώσουμε αυτή την ευκαιρία στα παιδιά να ασπαστούν τον Χριστιανισμό» είπε.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση