ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Για έκτη μέρα άφαντη η Άννη

Κανένα ίχνος της ελλειπούσας μέχρι στιγμής

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

 Είναι η έκτη μέρα κατά την οποία η Άννη Κωνσταντίνου, 46 χρονών από τη Λευκωσία απουσιάζει από το σπίτι της, με την Αστυνομία να επισημαίνει πως δεν έχει εντοπίσει οποιοδήποτε ίχνος της ελλειπούσας και να απευθύνει έκκληση στο κοινό αν γνωρίζει πληροφορίες να τις δώσει προς εντοπισμό της γυναίκας. 

Για τον εντοπισμό της 46χρονης βρίσκεται ήδη σε συναγερμό η οικογένεια, αλλά και πλήθος πολιτών που έχουν ξεκινήσει εκστρατεία για τον εντοπισμό της, τόσο στη Λευκωσία όσο και σε άλλες περιοχές. Πηγές της Αστυνομίας αναφέρουν στην «Κ» ότι οι έρευνες της αστυνομίας εντείνονται τόσο στη Μακεδονίτισσα όπου και διαμένει αλλά και παγκύπρια.

Υπενθυμίζεται πως η 46χρονη, απουσιάζει από την οικία της στην περιοχή Μακεδονίτισσας από τις 23 Φεβρουαρίου. Όταν αναχώρησε από το σπίτι της φορούσε μαύρο κολάν και μαυρόασπρο πουκάμισο και είχε φύγει με το όχημά της, μάρκας Nissan χρώματος μπεζ, με αριθμούς εγγραφής AAS735.

Απαντώντας στην «Κ» ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε ότι η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό της 46χρονης σε ολόκληρη την Κύπρο. Σημείωσε μάλιστα πως βρίσκονται σε συνεχή επαφή με την οικογένεια στο ενδεχόμενο που προκύψει οτιδήποτε, ενώ κάλεσε τα ΜΜΕ να προβάλλουν τα νούμερα του αυτοκινήτου γιατί αν εντοπιστεί το αυτοκίνητο, θα υπάρξει κάποιο σημαντικό στοιχείο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση