ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Συνελήφθη στη Λάρνακα καταζητούμενος από την Ιντερπόλ

Είχε δολοφονήσει άγρια τον πατριό του αποκεφαλίζοντάς τον

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο δράστης ενός φρικτού εγκλήματος συνελήφθη στη Λάρνακα, ο οποίος καταζητείτο από την Ιντερπόλ. Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» αναφέρει πως το ΤΑΕ Λάρνακας προχώρησε στην άμεση σύλληψη του 50χρονου Άντονι Αντωνίου, για τον οποίο εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Το έγκλημα

Ο 50χρονος σήμερα Αντωνίου είχε αποκεφαλίσει τον πατριό του Γουόλτερ Μακάρθι, ηλικίας 59 χρονών, με ιαπωνικό σπαθί, στις 21 Δεκεμβρίου 1995, αφού τον μαχαίρωσε 52 συνολικά φορές. Ο Άντονι Αντωνίου συνελήφθη και παραδέχτηκε ενώπιον των ανακριτών της υπόθεσης στο Νότινγχαμ το αποτρόπαιο έγκλημα. Αιτία, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν η σωματική και σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από τον πατριό του και ο βιασμός της ανήλικης κόρη του.

Ο Άντονι Αντωνίου, μετά από 14 χρόνια φυλάκισης υπέβαλε αίτημα απελευθέρωσής του και η ειδική επιτροπή το αποδέχτηκε. Αποφυλακίστηκε νόμιμα, αλλά τον Ιανουάριο του 2015 παρέβη τους όρους και διέφυγε από τη χώρα.

Οι κυπριακές Αρχές εντόπισαν τον καταζητούμενο σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας και τη Δευτέρα οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο και θα παραμείνει υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι τις 3 Μαρτίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση