ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έκανε το θαύμα της η ''πτήση αγάπης''

Η Blue Air, ο Σύνδεσμος ''Μωρά Θαύματα'' και η Καθημερινή διοργάνωσαν την πτήση αγάπης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η αεροπορική εταιρεία Blue Air, ο σύνδεσμος Μωρά-θαύματα και η ''Καθημερινή'', μέσα στα πλαίσια κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης, διοργανώσαν με μαγάλη επιτυχία το Σάββατο 9 Απριλίου τη φιλανθρωπική πτήση αγάπης προς τη Ρόδο, με προσκύνημα στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Τσαμπίκας, με χορηγό επικοινωνίας το Love FM 100.7. 

Στα πλαίσια της εκδήλωσης η Blue Air και η Orthodoxou Travel, διέθεσαν εντολώς δωρεάν ένα αεροπλάνο τους για πτήση στην Ρόδο για προσκύνημα στην Παναγιά Τσαμπίκα, και επιστροφή την ίδια μέρα. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της μονάδας εντατικής του Μακάρειου Νοσοκομείου νεογνών και πρόωρων μωρών, με την αγορά ενός αναπνευστήρα. Συνολικά 156 προσκυνητές διέθεσαν απο 150 ευρώ ο καθένας για τον σημαντικό αυτό σκοπό. Σε μιά κίνηση - έκπληξη η Blue Air αποφάσισε και διπλασίασε με δική της εισφορά το ποσό φτάνοντας το στις 46.800 ευρώ, κάνοντας έτσι εφικτή την αγορά του αναπνευστήρα για τα παιδιά - θαύματα. 

Η πρόεδρος του Συνδέσμου ''Μωρά- Θαύματα'' Στέλλα Κυριακίδου κατα την δημοσιογραφική διάσκεψη εξαγγελίας της προσπάθειας είχε ανέφερει ότι είναι πολύ σημαντική η αγορά του αναπνευστήρα, λέγοντας πως πρέπει να βοηθήσουμε τα πρόωρα μωρά να έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής. 

«Ο σύνδεσμος Μωρά θαύματα δημιουργήθηκε για ένα και μοναδικό σκοπό, να ενισχύουμε την μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών του Μακάρειου Νοσοκομείου, με στόχο να δημιουργηθεί μια νέα μονάδα, ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί τις ανάγκες και ταυτόχρονα να βοηθήσουμε ώστε να υπάρχει και πιο σύγχρονος εξοπλισμός», είπε.

Να σημειωθεί πως η πτήσή είχε γεμίσει εδώ και πολλές μέρες και η ζήτηση συμμετοχής του κόσμου κάλυπτε τουλάχιστον δύο αεροπλάνα. Ολοι οι συμμετέχοντες κατα την επιστροφή ρωτούσαν πότε θα επαναληφθεί μια τέτοια προσάθεια ενώ τα τηλέφωνα της ''Κ'' και της Orthodoxou Travel δεν σταμάτησαν να κτυπούν όλη τη βδομάδα απο κόσμο που ήθελε να συμμετάσχει. 

Υποστηρικτές της όλης προσπάθειας ήταν η Hermes Airport, η Orthodoxou Aviation Ltd, η Swissport,η Plane Catering και η Destination One οι οποίοι διέθεσαν υπηρεσίες για την πτήση αφιλοκερδώς. 

Η ''Κ'', η οργάνωση ''Μωρά Θάυματα'' και η Blue Air θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους σημμετέχοντες για την ενίσχυση του σημαντικού αυτού σκοπού.  

Η Παναγία Τσμπίκα θεωρείται η Παναγία που βοηθά στην τεκνοποίηση. 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση