ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Συνελήφθη 28χρονος διαρρήκτης παράνομος κάτοικος Κύπρου στην Πάφο

Μετά από πληροφορία που εξασφάλισαν τα μέλη Τμήματος Ανιχνεύσεως οδηγήθηκαν στη σύλληψη

ΚΥΠΕ

Μετά από πληροφορία που εξασφάλισαν τα μέλη του κλιμακίου διαρρήξεων του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου συνελήφθη 28χρονος ομογενής από τη Γεωργία, κάτοικος Πάφου, ο οποίος βρίσκεται παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου Νίκο Τσαπή.

Ο κ. Τσαπής σε δηλώσεις του στην Πάφο ανέφερε πως κατά τη διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στον χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου, φωτογραφική μηχανή και άλλα αντικείμενα τα οποία παρελήφθησαν ως τεκμήρια.

Κατά τη διάρκεια εξετάσεων διαπιστώθηκε ότι η φωτογραφική μηχανή και άλλα αντικείμενα ανήκουν σε συγκεκριμένο πρόσωπο από την επαρχία Πάφου, το οποίο είχε καταγγείλει τη διάρρηξη της οικίας του στις 14 Μαρτίου 2016.

Στη συνέχεια, διεξήχθη έρευνα στην οικία του 28χρονου, όπου εντοπίστηκαν διάφορα κοσμήματα και χρυσαφικά, είδη ένδυσης, ηλεκτρονικές συσκευές, γυαλιά ηλίου, κιάλια και άλλα αντικείμενα, για τα οποία δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευσή τους.

Ο κ. Τσαπής ανέφερε πως ο 28χρονος αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση