ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Φωτιά στο Καϊμακλί απο αντικείμενα για τη Λαμπρατζιά

Φωτιά στο Α` και Β΄ Δημοτικό Σχολείο Καϊμακλίου

ΚΥΠΕ

Φωτιά στο Α` και Β΄ Δημοτικό Σχολείο Καϊμακλίου σε αντικείμενα και αποθήκη που σχετίζονται με τη Λαμπραττζιά χρειάστηκε την επέμβαση τεσσάρων πυροσβεστικών οχημάτων.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η ώρα 16.51 λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε αποθήκη στο Α’ και Β΄ Δημοτικό Σχολείο Καϊμακλίου, που εξελισσόταν σε καναπέδες έξω από μικρή αποθήκη και επεκτάθηκε ακολούθως στην αποθήκη.

Οι καναπέδες είχαν τοποθετηθεί από ανήλικους, για να επιτηρούν τα ξύλα της Λαμπρατζιάς που βρισκόταν μέσα στην αποθήκη, συνεχίζει η Πυροσβεστική Υπηρεσία προσθέτοντας ότι ανταποκρίθηκαν 4 πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Καϊμακλίου, αναφέρεται ακόμα ότι μετά από διερεύνηση, διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε μετά από κακόβουλη ενέργεια.

Περαιτέρω η Πυροσβεστική ανέσυρε άτομο που είχε καταπέσει σε φωταγωγό στη Λευκωσία.
Συγκεκριμένα στις 19.34 η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για διάσωση ατόμου στην οδό Πυγμαλίωνος αρ. 4 στην εντός των τειχών Λευκωσίας.

Οπως διευκρινίζει ένα άτομο (αλλοδαπός) στην προσπάθεια του να επιδιορθώσει σωλήνα υδραυλικής εγκατάστασης κατέπεσε σε φωταγωγό από τον 2ο όροφο τετραώροφης πολυκατοικίας. Στην κλήση για βοήθεια ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πύλης Πάφου. Το άτομο ανασύρθηκε εκτός του φωταγωγού και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Τ.Α.Ε.Π του νοσοκομείου Λευκωσίας.

Περαιτέρω η Πυροσβεστική αναφέρει ότι στι 05.10 ειδοποιήθηκε για πυρκαγιά σε λυόμενο περίπτερο στην οδό Νίσσι στην Αγία Νάπα. Ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αμμοχώστου Λοχία Αδάμου Αδάμου. Από την πυρκαγιά το περίπτερο έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Θα ακολουθήσει διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από η ώρα 06.00 της 15ης Απριλίου 2016 μέχρι και η ώρα 06.00 της 16ης Απριλίου 2016 ανταποκρίθηκε σε 36 κλήσεις για βοήθεια, 26 πυρκαγιές, 9 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση