ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απανθρακώθηκε θέλοντας να σώσει το σκυλάκι της

Από βραχυκύκλωμα ξέσπασε φωτιά στο προστινό μέρος του οχήματος

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Νέο θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 10 το πρωί στην περιοχή της Φασούλας στη Λεμεσό, το οποίο είναι το δεύτερο μέσα σε λίγες ώρες.

Τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εντόπισαν απανθρακωμένο πτώμα, μετά την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε γύρω στις 10:30 το το πρωί, σε αυτοκίνητο στην περιοχή της Φασούλας στη Λεμεσό.

Η οδηγός, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε σε πάσαλο της ηλεκτρικής.

Διερχόμενος οδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο του, ώστε να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα, η οποία του είπε να περιμένει ώστε να πάρει μαζί της το σκυλάκι της που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Από τη βίαιη σύγκρουση προκλήθηκε βραχυκύκλωμα και ξέσπασε φωτιά στο προστινό μέρος του οχήματος, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να μην προλάβει να βγει από το όχημα και να καεί ζωντανή.

Έπειτα η φωτιά επεκτάθηκε στην περιοχή και κατέκαψε περίπου 10 εκτάρια από άγρια βλάστηση, αλλά και αριθμό δέντρων. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο μετά από μια ώρα από δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που βρίσκονταν στο σημείο. Για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν 5 πυροσβεστικά οχήματα των Σταθμών Λεμεσού και 2 του Τμήματος Δασών, ενώ επιστρατεύτηκαν εναέρια μέσα από την Αστυνομία και τις Βρετανικές βάσεις.

Το πτώμα δεν ήταν σε αναγνωρίσιμη κατάσταση και η ταυτότητα του θα γίνει με τη μέθοδο του DNA. Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν αμέσως στην περιοχή και διερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση