ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απέρριψε όλες τις υποβολές εναντίον του ο δικηγόρος της ανήλικης

«Δικά σας αυθαίρετα συμπεράσματα» δήλωσε για τη συνεργασία με Νεοκλέους-Ερωτοκρίτου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ενώ αναμένεται τελικά την 1η Ιουνίου στις 8:30 το πρωί να καταθέσει ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την υπόθεση, χθες ανέβηκαν οι τόνοι παραπάνω από μια φορές.

Επί του ζητήματος της καταθέσεως του Προέδρου, έγινε προσπάθεια να πάει για κατάθεση ο Νίκος Αναστασιάδης ακόμη και χθες το απόγευμα, κάτι τέτοιο όμως δεν στάθηκε εφικτό.

Γεγονός που σχολιάστηκε και από τον Αλέκο Μαρκίδη, για να καταλήξει τελικά το δικαστήριο στην 1η Ιουνίου εφόσον κάθε άλλη ημερομηνία και των εκλογών αλλά και των ταξιδιών του Προέδρου της Δημοκρατίας, δεν ήταν διαθέσιμη.

Στο δια ταύτα της υπόθεσης, οι τόνοι ανέβηκαν δεύτερη φορά όταν ο δικηγόρος της ανήλικης απέρριψε κάθε συνεργασία του με τόσο με τον Ρίκκο Ερωτοκρίτου όσο και με το δικηγορικό γραφείο Νεοκλέους.

Όπως τόνισε ο ίδιος ο κ. Αντωνάκης Ανδρέου, «αυτά είναι αυθαίρετα συμπεράσματα» απευθυνόμενος κυρίως προς τον Ηλία Στεφάνου εκπρόσωπο της Κατηγορούσας Αρχής.

Ο κ. Αντωνάκης Ανδρέου δικηγόρος της ανήλικης Αναστασίας Ζακχάροβα, δήλωσε πως δεν πήγε πίσω από την πλάτη του Κώστα Κληρίδη για τη διαχείριση της υπόθεσης αλλά ούτε και πως το γραφείο Νεοκλέους είχε ειδικό συμφέρον για την εταιρεία.

«Είναι μια ακόμη εταιρεία για το γραφείο Νεοκλέους ενώ εγώ είχα να χάσω την περιουσία της πελάτισσας που εκπροσωπώ» τόνισε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος πάντως, ξεκαθάρισε πως όντως είχε συζητήσει την υπόθεση Providencia με τον Ρίκκο Ερωτοκρίτου, εφόσον ο τελευταίος κατά τη θητεία του ως Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας είχε υπό την εποπτεία του τις ποινικές υποθέσεις.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X