ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τα επεισόδια αμαύρωσαν τον αγώνα του Κυπέλλου

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα πέρασε χθες η Αστυνομία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα πέρασε χθες η Αστυνομία, μετά από τα επεισόδια που προκάλεσαν ανεγκέφαλοι οπαδοί μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ του Απόλλωνα και της Ομόνοιας εντός του αγωνιστικού χώρου.

Ο 22χρονος συλληφθείς τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε, ότι φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και ο 15χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και έπειτα αφέθηκε ελεύθερος.

Ωστόσο, αναμένονται κι άλλες συλλήψεις, καθώς οι Αρχές εντός της ημέρας θα παραλάβουν από τον γυμνασίαρχο του Τσιρείου το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης για να το εξετάσουν.

Οι συλλήψεις προέκυψαν μετά τη λήξη του αγώνα, όταν λίγο πριν να σφυρίσει ο διαιτητής, οπαδοί του Απόλλωνα εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και έριχναν φωτοβολίδες, πετούσαν αντικείμενα και προκάλεσαν ζημιές. Οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εισήλθαν με τη σειρά τους στο γήπεδο και ανταπέδωσαν τη ρίψη αντικειμένων με αποτέλεσμα να προκληθούν επεισόδια μεταξύ τους.

Αμέσως κλήθηκαν τα μέλη της Αστυνομίας όπου με τη χρήση δακρυγόνων κατάφεραν να ελέγξουν την κατάσταση για να τελειώσει ο αγώνας.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν ελαφρά δύο οπαδοί και δύο αστυνομικοί και δύο φίλαθλοι, ενώ προκλήθηκαν ζημιές στις εγκαταστάσεις του σταδίου, καθώς επίσης και στον τεχνικό εξοπλισμό της εταιρίας που είχε την ευθύνη τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X