ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Άνοδος θερμοκρασίας αλλά και νεφώσεις μέχρι και την Τετάρτη

Η πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας

ΚΥΠΕ

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  ενώ η αραιή σκόνη που παρατηρείται αναμένεται αργότερα να υποχωρήσει. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  ασθενείς ως μέτριοι 3  με 4  μποφόρ,  αλλά στα προσήνεμα ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη,  για να καταστεί σταδιακά μέχρι ταραγμένη,  στα προσήνεμα.  
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά δυνατό να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση,  ενώ αργότερα ενδέχεται να σχηματιστεί και αραιή ομίχλη,  σε υπήνεμες περιοχές.   Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  ασθενείς αλλά στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ.   Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη,  αλλά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.   Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18  βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  αλλά στα δυτικά και βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.   Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί,  αρχικά ασθενείς ως μέτριοι 3  με 4  μποφόρ, αλλά από το μεσημέρι και μετά τοπικά ισχυροί, 5  μποφόρ.   Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα το απόγευμα ταραγμένη.   Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 34  βαθμούς στο εσωτερικό,  στους 27  στα δυτικά παράλια,  γύρω στους 29  στα υπόλοιπα παράλια και στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.  
 
Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.  
 
Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το απόγευμα πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα,  στα ορεινά και στο εσωτερικό.   Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση