ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αναμένονται νεφώσεις, βροχές και πτώση θερμοκρασίας μέχρι τη Πέμπτη

Η πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας

ΚΥΠΕ

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
 
Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις αυγινές κυρίως ώρες πιθανό να σχηματιστούν τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και στα προσήνεμα, μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς  στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, τοπικά όμως θα  παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη . Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 25 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι  κυρίως  αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται μετά το μεσημέρι δυνατό να δώσουν τοπικά μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα. Η θερμοκρασία  θα σημειώσει σταδιακά πτώση από την Τετάρτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση