ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λάρνακα: Συνελήφθη 31χρονος για τη δολοφονία της Ντανιέλα Κόρσα

Το έγκλημα διαπράχθηκε τον περασμένο Νοέμβριο

ΚΥΠΕ

Η Αστυνομία Λάρνακας προχώρησε σήμερα στη σύλληψη 31χρονου από την Βουλγαρία για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τη δολοφονία 36χρονης γυναίκας από τη Μολδαβία, της Ντανιέλα Κόρσα, με ρουμανική υπηκοότητα, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο πάτωμα του υπνοδωματίου του διαμερίσματος της στον Οδό Τουζ Χανέ, στη περιοχή Μακένζυ, τον περασμένο Νοέμβριο.

Η Ντανιέλα είχε βρεθεί ξαπλωμένη μπρούμυτα στο πάτωμα, με δεμένα τα χέρια με κορδόνι στο πίσω μέρος του σώματος της, το κεφάλι της ήταν πάνω σε μαξιλάρι ενώ έφερε εμφανείς κακώσεις στο κεφάλι. Η Αστυνομία είχε διαπιστώσει ότι στο σαλόνι του διαμερίσματος είχε προηγηθεί πάλη με το θύμα, αφού υπήρχε σπασμένο τραπεζάκι και κηλίδες αίματος στο χαλί και στους καναπέδες του καθιστικού, ενώ υπήρχε ακαταστασία στο κυρίως υπνοδωμάτιο. Η Αστυνομία ωστόσο, δεν κατάφερε να εντοπίσει πουθενά τα δύο κινητά τηλέφωνα, το ipad του θύματος και τα κλειδιά του διαμερίσματος.

Οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους οι οποίοι διενήργησαν την νεκροτομή διαπίστωσαν ότι το θύμα δεν πέθανε αμέσως αλλά ύστερα από κάποιες ώρες και ότι ο θάνατος της 36χρονης γυναίκας είχε προέλθει από ασφυξία συνεπεία εισρόφησης αίματος και από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, που προκλήθηκε από εγκληματική ενέργεια.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση