ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου

Φαγητό και νερό στους πυροσβέστες και στους εθελοντές

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τράπεζες, εταιρίες, οργανωμένα σύνολα, αλλά και απλοί πολίτες, προσπαθούν να συνδράμουν με όποιο τρόπο μπορούν.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν νερά, σάντουιτς και οτιδήποτε άλλο θεωρείται αναγκαίο για τους πυροσβέστες και τους εθελοντές, να καλέσουν στο 22252159 για περισσότερες πληροφορίες.

Έκκληση για εθελοντές

Σε ανακοίνωσή του ο Επίτροπος Εθελοντισμού Γιάννης Γιαννάκη, αναφέρει ότι, όσοι επιθυμούν να συνδράμουν εθελοντικά στην όλη προσπάθεια καλούνται όπως επικοινωνούν με την αρμόδια υπηρεσία του κράτους, έτσι ώστε να υπάρχει καλύτερος συντονισμός και μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ο Επίτροπος βρίσκεται και σήμερα στον χώρο του Κέντρου Συντονισμού των επιχειρήσεων κατάσβεσης της πυρκαγιάς, για τον συντονισμό των εθελοντών και της υπεράνθρωπης προσπάθειας που συντελείται.

«Οι Εθελοντές, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Πολιτική Άμυνα, το Τμήμα Δασών, το Τμήμα του Υπουργείου Εσωτερικών, η Επαρχιακή Διοίκηση, συνεχίζουν τη μάχη με τις φλόγες, όπου με το θάρρος, τη γενναιότητα και το ήθος τους, προκαλούν ρίγη συγκίνησης και υπερηφάνειας σε όλους όσοι βιώνουμε από κοντά τη συγκλονιστική αυτή προσπάθεια των συμπολιτών μας για παροχή βοήθειας», σημειώνει ο κ. Γιαννάκη.

Σημειώνεται πως είναι σημαντικό όσοι θέλουν να συνδράμουν εθελοντικά, θα πρέπει να προσέρχονται στο χώρο συντονισμού με την κατάλληλη ένδυση, όπως άρβυλα ή ψηλά και σκληρά παπούτσια, μακρύ παντελόνι με σκληρό ύφασμα, πετσέτα προσώπου, και έχοντας μαζί τους εργαλεία όπως τσάπα και φτυάρι.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:

22 608 535 Πληροφορίες για εθελοντές
22 805 511 Κέντρο Συντονισμού Γαλάτας
1460 Για αναφορά αναζωπύρωσης

 

Πηγή: 24news

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X