ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανανέωση κράτησης του Βούλγαρου για τον φόνο της Ντανιέλα Ρόσκα

Νέο διάταγμα πέντε ημερών από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας ανανέωσε σήμερα για άλλες πέντε μέρες το διάταγμα κράτησης 31χρονου από τη Βουλγαρία για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της συνωμοσίας για φόνο και του φόνου εκ προμελέτης της Ντανιέλα Ρόσκα, 37 χρόνων, από τη Μολδαβία.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου 2015 στην περιοχή Μακένζυ στη Λάρνακα. Όπως ανέφερε στο Δικαστήριο ο εξεταστής της υπόθεσης, την 1η Νοεμβρίου 2015 εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στην Οδό Τουζ Χανέ στην περιοχή Μακένζη στη Λάρνακα, η Daniela Rosca.

Ο Βούλγαρος, που την περασμένη Παρασκευή τέθηκε υπό κράτηση, προέβη σε θεληματική κατάθεση στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων ότι μετά από προτροπή του 26χροου ο ίδιος και ο 32χρονος ομοεθνής του εισήλθαν το βράδυ της 31ης περασμένου Οκτωβρίου στο διαμέρισμα της Ντανιέλα με σκοπό τη ληστεία.

Το βράδυ της 20ης Ιουνίου συνελήφθη από την Αστυνομία 26χρονος από τη Λάρνακα, ο οποίος στις 21 του μήνα παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα επταήμερης κράτησης.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση