ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Σωτήρης Κούμας επανεξελέγη Πρόεδρος της ΠΑΣΥΚΙ

To νέο ΔΣ της Συντεχνίας καλεί σε συσπείρωση για επίτευξη των στόχων στην Υγεία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η ΠΑΣΥΚΙ αναφέρει ότι τηρουμένων των καταστατικών διαδικασιών διεξήχθησαν οι νενομισμένες εκλογές, για την ανάδειξη νέου ΔΣ της ΠΑΣΥΚΙ, με αθρόα προσέλευση των ιατρών – μελών των Κρατικών Δημοσίων Νοσηλευτηρίων και Κέντρων Υγείας.

Ο έφορος εκλογών συγκάλεσε χθες την πρώτη συνεδρίαση των εκλεγέντων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, για καταρτισμό του σε σώμα.

Το νέο ΔΣ της συντεχνίας έχει ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Δρ. Σωτήρης Κούμας
Αντιπρόεδρος: Δρ. Άδωνης Ελευθερίου
Γραμματέας: Δρ. Πέτρος Κατσιολούδης
Ταμίας: Δρ. Χρύσανθος (Άθως) Γεωργίου
Εκπρόσωπος Τύπου: Δρ. Φραγκίσκος Φραγκόπουλος
Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου: Δρ. Βασίλης Βασιλειάδης

Μέλη: Βασιλειάδου Ευανθία, Γεωργίου Γιώργος, Γρηγορίου Ιωάννα, Ιωαννίδου Φαίδρα, Καρανικόλας Παναγιώτης, Κοκκινόφτας Γιώργος, Μιχαήλ Άριστος, Μιχαήλ Φοινικούλα, Νικολάου Στέλλα, Ορφανίδου Δέσπω, Σαμαρτζής Λάμπρος, Χ’’Παπα Φωτούλα, Χριστοδούλου Ιωάννα, Ανδρέου Ειρήνη.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι. καλεί όλους τους ιατρούς των κρατικών δημοσίων νοσηλευτηρίων και Κέντρων Υγείας σε ενότητα, ομόνοια και συσπείρωση γύρω από την συντεχνία, με σκοπό την θωράκιση της στον αγώνα για διεκδίκηση και επίτευξη των στόχων μας, ιδιαίτερα στην παρούσα χρονική περίοδο με τις τόσες διεργασίες στον τομέα της υγείας γενικά και ειδικότερα στο δημόσιον τομέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X