ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

H επόμενη μέρα της πυρκαγιάς στη Σολέα

Σύσκεψη των κοινοτήτων στην Ευρύχου

ΚΥΠΕ

Σειρά θεμάτων που εγείρονται μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Σολέα θα απασχολήσει σύσκεψη/συζήτηση που συγκαλούν την ερχόμενη Τρίτη, 12 Ιουλίου, το Σύμπλεγμα Κοινοταρχών Σολέας, Οργανωμένα Σύνολα και η Αναπτυξιακή Εταιρεία Τροόδους.

Συγκεκριμένα, σε πρόσκληση με τίτλο "Η Σολέα θα αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της", καλούνται όλοι οι κάτοικοι των κοινοτήτων να παρευρεθούν σε συζήτηση με θέμα "Η επόμενη μέρα της καταστροφής", κατά την οποία θα επεξηγηθούν οι θέσεις του Συμπλέγματος Κοινοταρχών Σολέας, όπως αυτές καταγράφονται σε υπόμνημα που έχει ήδη υποβληθεί προς τα αρμόδια κυβερνητικά τμήματα και στα πολιτικά κόμματα.

Επιπρόσθετα, θα γίνει ενημέρωση για την πρόθεση των κοινοτήτων να ιδρύσουν Συντονιστική Επιτροπή και Σωματείο Πανσόλιου χαρακτήρα καθώς και σύσταση εθελοντικού σώματος άμεσης επέμβασης, για το οποίο θα δοθούν έντυπα συμμετοχής και ενδιαφέροντος.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν επίσης την ευκαιρία να καταθέσουν τις θέσεις και τις απόψεις τους προς τα κοινοτικά συμβούλια.

Η σύσκεψη/συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 στην Αίθουσα Πολλαπλής Χρήσης Γυμνασίου-Λυκείου Σολέας, στην Ευρύχου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση