ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σταθερά στα ύψη ο υδράργυρος

Αίθριος ο καιρός χωρίς αξιόλογη μεταβολή το σαββατοκύριακο

ΚΥΠΕ

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις,  κυρίως στα ορεινά.  Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αρχικά στα ανατολικά μέχρι νοτιοανατολικοί,  ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4  μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.
 
 Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Τοπικά δυνατό να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  αρχικά ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ και αργότερα γενικά ασθενείς, 3  μποφόρ.  Η θάλασσα θα παραμείνει λίγο ταραγμένη,  στα δυτικά,  αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23  βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 18  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν, από το μεσημέρι και μετά,  νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και παροδικά στα ανατολικά νοτιοανατολικοί,  ασθενείς ως μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ,  αλλά τοπικά στα νότια και δυτικά ισχυροί, 5  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη,  αλλά αργά το απόγευμα στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 38  βαθμούς στο εσωτερικό, στους 31  στα δυτικά,  γύρω στους 34  στα υπόλοιπα παράλια και στους 29  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Τη ∆ευτέρα,  την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση