ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δεν προκύπτει θέμα παραιτήσεων για Ιωνά-Αρχηγό

Κανένα πρόβλημα με τον ΠτΔ λένε κύκλοι του Υπουργείου Δικαιοσύνης

Του Απόστολου Τομαρά

Του Απόστολου Τομαρά

tomarasa@kathimerini.com.cy

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται Αστυνομία και υπουργείο Δικαιοσύνης από την γκάφα ολκής. Οι προεκτάσεις που υπάρχουν από το απίστευτο συμβάν επικεντρώνονται σε πρώτη φάση σύμφωνα με της πληροφορίες της «Κ» στην διαχείριση των πολιτικών προεκτάσεων.

Σε μια πρώτη αντίδραση κύκλοι του υπουργείου Δικαιοσύνη που είναι σε θέση να γνωρίζουν τις κινήσεις του Ιωνά Νικολάου έλεγαν στην «Κ» ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα του υπουργού με τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ως εκ τούτου όπως μας επισημάνθηκε από τους ίδιους κύκλους δεν τίθεται οποιοδήποτε θέμα για τον ίδιο τον Υπουργό πολύ περισσότερο δε απομάκρυνσή του από τον υπουργικό θώκο.

Πέρα από τα όσα ανακοίνωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος όπως μας τονίσθηκε ουδείς έχει μιλήσει τις τελευταίες ώρες με τον Νίκο Αναστασιάδη. Στην πλευρά της Αστυνομίας πέρα από το αρχικό μούδιασμα τα όποια μέτρα αντίδρασης εστιάζονται σε χαμηλόβαθμο επίπεδο. Πληροφορίες της «Κ» θέλουν τον αρχηγό της δύναμης να παραμένει στην θέση του αφού η παραίτηση όπως μας ειπώθηκε δεν είναι μέσα στις επιλογές του.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Απόστολου Τομαρά

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση