ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Χιουντάογλου: «Δεν είναι Τ/κ οι καταζητούμενοι»

Δεν υπάρχει επιβεβαίωση ότι έχουν διαφύγει στα κατεχόμενα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Οι καταζητούμενοι για τη δολοφονία του Βρετανού υπηκόου George Law, Μεχμέτ Ακπινάρ, 22 ετών και Σαλί Αχμέτ, 43 ετών δεν είναι Τουρκοκύπριοι και δεν υπάρχει επιβεβαίωση ότι έχουν διαφύγει στα κατεχόμενα, αναφέρει σε δηλώσεις του στη Γενί Ντουζέν ο συμπρόεδρος της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για την Εγκληματικότητα, Χακκί Ονέν Τζιελάλ.

Όπως ανέφερε, ο ένας ύποπτος είναι βουλγαρικής καταγωγής και ο άλλος τουρκικής ή αραβικής και πρόσθεσε ότι η “αστυνομία” συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση.

Μιλώντας στην ίδια εφημερίδα, ο “υφυπουργός παρά τω προέδρω”, Γκιουρντάλ Χιουντάογλου είπε επίσης ότι οι δυο καταζητούμενοι δεν είναι Τ/κ, αλλά ο ένας είναι Τουρκοβούλγαρος και ο άλλος Κούρδος ή Άραβας, προσθέτοντας ότι στον ίδιο δεν απεστάλη από την «ε/κ διοίκηση» οποιοιδήποτε έγγραφο για το θέμα, ούτε λήφθηκε οποιαδήποτε πληροφορία ότι τα άτομα αυτά διέφυγαν στα κατεχόμενα.

Ο κ. Χιουντάγλου ανέφερε επίσης ότι εάν η “ε/κ διοίκηση” - όπως αποκάλεσε την κυβέρνηση της ΚΔ - είχε υποψία ότι τα άτομα αυτά διέφυγαν στο “βορρά”, τότε θα απέστελλε σχετική γνωστοποίηση στην τ/κ πλευρά. Παρ` όλα αυτά, πρόσθεσε, η “αστυνομία” έχει λάβει τα αναγκαία μέτρα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση