ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Βροχές και καταιγίδες τις επόμενες μέρες

Ασθενής εποχική χαµηλή πίεση και ασταθής αέρια µάζα επηρεάζουν την περιοχή

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά στα παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Από το µεσηµέρι και µετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Σε καταιγίδα δυνατό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και το απόγευµα τοπικά µέχρι βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 μποφόρ για να καταστούν από το µεσηµέρι κυρίως και µετά, στα νότια, µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη και τοπικά στα νότια παράλια το απόγευµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθµούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 31 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 30 στα δυτικά παράλια και στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, µέχρι 3 μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ το απόγευµα παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, αλλά το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερµοκρασία αναµένεται να σηµειώσει σταδιακά άνοδο, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση