ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Διεκδικεί τη δημαρχία Καραβά ο Νίκος Χατζηστεφάνου

Αναφέρεται στην μακρόχρονη συμμετοχή του στα κοινά του Καραβά

ΚΥΠΕ

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει τη δημαρχία του κατεχόμενου Καραβά ως ανεξάρτητος υποψήφιος, ανακοίνωσε σήμερα ο Νίκος Χατζηστεφάνου.

Σε δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την υποψηφιότητά του, ο κ. Χατζηστεφάνου αναφέρει ότι η ενέργεια του αυτή πηγάζει από το γεγονός ότι ο νυν Δήμαρχος Καραβά Γιάννης Παπαϊωάννου δεν επιθυμεί επανεκλογή του μετά από μια πετυχημένη θητεία διάρκειας 15 χρόνων.

Αναφέρει επίσης ότι η μακρόχρονη συμμετοχή του στα κοινά του Καραβά και της Επαρχίας της Κερύνειας είναι γνωστή και δηλώνει την αφοσίωσή του στην κατεχόμενη γη.

«Ιδιαίτερα η δημιουργική προεδρία του πολυφωνικού σωματείου «Ο Καραβάς» για 4 θητείες, πιστεύω πως έδειξε ότι τοποθετώ το κοινό συμφέρον πάνω από οποιεσδήποτε άλλες σκοπιμότητες» αναφέρει και εκφράζει την πεποίθηση ότι η μέχρι σήμερα δράση και οι εμπειρίες που απέκτησε, αλλά και η αντικειμενικότητα των ενεργειών του, του επιτρέπουν να διεκδικήσει το τιμητικό αξίωμα του Δημάρχου του Καραβά ως ανεξάρτητος υποψήφιος.

«Με την στήριξη στη υποψηφιότητά μου ενώνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ δυνάμεις για μια αγωνιστική προσπάθεια για επιστροφή στα σπίτια και την γη μας σε ένα Ελεύθερο Καραβά» αναφέρει.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X