ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ενώπιον Κακουργιοδικείο ο 45χρονος για βιασμό συναδέλφου του

Ο Ελλαδίτης μπαίνει σε stop list και υπογράφει εγγύηση ύψουν 75 χιλιάδων ευρώ

ΚΥΠΕ

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο θα παραπεμφθεί σύμφωνα με απόφαση του δικαστήριο ο 45χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί ως ύποπτος για την υπόθεση βιασμού σε βάρος 38χρονης συναδέρφου του.

Ο 45χρονος προσήχθη σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου και το δικαστήριο διέταξε όπως παραπεμφθεί σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου την 1η Δεκεμβρίου του 2016 και μέχρι τότε αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Το δικαστήριο διέταξε όπως ο 45χρονος υπογράψει εγγύηση προσωπική ύψους 75 χιλιάδων ευρώ, παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, μπει στον κατάλογο του stop list, και υπογράφει κάθε Τετάρτη 07:00- 10:00 στην Αστυνομία στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, η 38χρονη η οποία κατήγγειλε το βιασμό υποβλήθηκε σε ιατροδικαστή εξέταση από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, η οποία απεφάνθη ότι η 38χρονη δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις.

Για την υπόθεση συνελήφθη ο συνάδερφος της ηλικίας 45 ετών από την Ελλάδα ο οποίος προσήχθη ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε αρχικά εναντίον του διάταγμα κράτησης τριών ημερών προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την διερευνώμενη υπόθεση βιασμού σε βάρος της 38χρονης επίσης από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 38χρονη, κάτοικος Πάφου, κατήγγειλε ότι το Σάββατο 22 Οκτωβρίου , ο 45χρονος, συνάδελφός της, ενώ βρίσκονταν και οι δύο στο εστιατόριο που εργάζονται, την έσπρωξε στα αποχωρητήρια του εστιατορίου και την βίασε.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση η Αστυνομία αναμένει επιστημονική εξέταση των τεκμηρίων.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση