ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στην αγκαλιά της μητέρας του το βρέφος

Είχε απαχθεί από την παρένθετη μητέρα η οποία συνελήφθη από την ψευδοαστυνομία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στην βιολογική του μητέρα Όλγα Μιρίμσκαγια από τη Ρωσία παραδόθηκε προχθές το 17μηνο βρέφος, το οποίο είχε απαγάγει η παρένθετη μητέρα πριν από 11 μήνες και το μετέφερε στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φιλελεύθερου», το βρέφος παραδόθηκε στην βιολογική του μητέρα έξω από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, μετά που οι κατοχικές Αρχές είχαν εξετάσει αίτηση για παράδοσή του στη βιολογική του μητέρα.

Η Ρωσίδα παρένθετη μητέρα καταζητείτο από τις Κυπριακές Αρχές, μετά από αίτημα της Interpol και έπεσε στα χέρια της ψευδοαστυνομίας για παράνομη είσοδο στα κατεχόμενα μαζί με ακόμα τρία πρόσωπα.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, σύμφωνα με πληροφορίες από τον Τουρκοκυπριακό Τύπο, η παρένθετη μητέρα παραμένει υπό σύλληψη στα κατεχόμενα, ενώ η βιολογική μητέρα με το που παρέλαβε το παιδί έφυγε για την Άγκυρα.

Η 40χρονη καταζητούμενη μόλις έφερε στον κόσμο το παιδί για λογαριασμό πολυεκατομμυριούχας συμπατριώτισσάς της, άρπαξε το κοριτσάκι και εξαφανίστηκε.

Η Ρώσικη αστυνομία είχε πληροφορίες ότι η καταζητούμενη βρισκόταν στην Κύπρο και ενημέρωσαν αμέσως τις Κυπριακές αρχές, οι οποίες μετά από έρευνες που διενήργησαν κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η καταζητούμενη ίσως είχε διαφύγει στο εξωτερικό. Η πολυεκατομμυριούχα βιολογική μητέρα, μετά από τις πληροφορίες ότι η παρένθετη μητέρα βρισκόταν στην Κύπρο, ήρθε η ίδια στο νησί για να βρει το παιδί της.

Αξίζει να αναφερθεί ότι για τον εντοπισμό και τη σύλληψή της η πολυεκατομμυριούχα βιολογική μητέρα είχε προσφέρει 150.000 ευρώ αμοιβή.

Πηγή: 24news

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X