ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τραγωδία στον Άγιο Δομέτιο- 36χρονος σκότωσε τη μητέρα του

O δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Συγκλονίζει η νέα οικογενειακή τραγωδία καθώς γιος φέρεται να σκότωσε την 65χρονη μητέρα του στο σπίτι τους στον Άγιο Δομέτιο και ύστερα παραδόθηκε στην Αστυνομία.

Ο δράστης παραδόθηκε στις 08:30 το πρωί στον Σταθμό Αγίου Δομετίου, όπου ανέφερε ότι μαχαίρωσε τη μητέρα του. Η Αστυνομία έφτασε στη σκηνή αμέσως μετά, αλλά η 65χρονη ήταν ήδη νεκρή.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λευκωσίας, Δημήτρη Δημητρίου, ο 36χρονος σκότωσε τη μητέρα του με κουζινομάχαιρο, ενώ δεν φαίνεται να είχε ακολουθήσει κάποια λογομαχία. Το πτώμα, συμπλήρωσε, εντοπίστηκε στο δωμάτιο της άτυχης γυναίκας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο δράστης παρέδωσε στην Αστυνομία δύο κουζινομάχαιρα και εξετάζεται το κατά πόσο χρησιμοποιήθηκαν και τα δύο αιχμηρά αντικείμενα στο άγριο φονικό.

Αμέσως μετά το φόνο, τα μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν στο υπνοδομάτιο σε λίμνη αίματος την 65χρονη.

Ο σύζυγος της άτυχης 65χρονης, σύμφωνα με τον κ. Δημητρίου, απουσίαζε από το σπίτι, καθώς εκείνη την ώρα πήγαινε το εγγονάκι τους στο σχολείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μητροκτόνος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, καθώς ήταν τρόφιμος του ψυχιατρείου Αθαλάσσας.

Στη σκηνή βρίσκεται αυτή τη στιγμή ισχυρή αστυνομική δύναμη και διεξάγει έρευνες για τα αίτια της νέας οικογενειακής τραγωδίας

Ειδοποιήθηκε ιατροδικαστής και η Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών ενώ η σκηνή αποκλείστηκε. Κατά τη διενέργεια της νενομισμένης νεκροτομής θα εξακριβωθεί ο αριθμός των τραυμάτων που φέρει η 65χρονη.

Η Αστυνομία εξετάζει επίσης το ενδεχόμενο αν ο δράστης άρπαξε τα μαχαίρια από την κουζίνα ή αν τα είχε ο ίδιος από πριν στην κατοχή του.

Προηγούμενη ενημέρωση

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί στη Λευκωσία στην περιοχή Αγίου Δομετίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 36χρονος ελληνοκύπριος όντας σε κατάσταση εκτός ελέγχου άρπαξε κουζινομάχαιρο και επιτέθηκε στην 65χρονη μητέρα του καταφέροντας της θανάσιμα κτυπήματα.

Στη συνέχεια ο δράστης πήγε στον αστυνομικό σταθμό Αγίου Δομετίου και αφού ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, παραδόθηκε.

Αμέσως στην σκηνή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απέκλεισαν την σκηνή και διεξάγουν έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις συνθήκες έγινε το φονικό. Στο σημείο βρίσκεται και ιατροδικαστής.

Την ώρα του φονικού μέσα στο σπίτι βρισκόταν και ο πατέρας του δράστη και σύζυγος του θύματος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

 

 

 



Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X