ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τι έδειξε η αυτοψία για το άγριο φονικό στον Άγιο Δομέτιο

Ο 36χρονος μητροκτόνος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Συγκλονισμό προκαλεί στην κυπριακή κοινωνία η οικογενειακή τραγωδία η οποία εκτυλίχθηκε το πρωί στην περιοχή Αγίου Δομετίου στη Λευκωσία όταν 36χρονος, άρπαξε κουζινομάχαιρο, και τραυμάτισε θανάσιμα την 65χρονη του μητέρα, ενώ αυτή βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο της.

Το αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε στις 8:30 το πρωί, λίγα λεπτά αφότου ο πατέρας του δράστη και σύζυγος του θύματος, έφυγε από το σπίτι προκειμένου να μεταφέρει την εγγονή του στο σχολείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι πάνω από το πατρικό σπίτι του δράστη διαμένει η αδελφή του με την οικογένειά της.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, του φονικού δεν φαίνεται να είχε προηγηθεί λογομαχία θύτη- θύματος.

Ο 36χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, και ήταν τρόφιμος του ψυχιατρείου Αθαλάσσας, ήταν και αυτός που ειδοποίησε την Αστυνομία για το τι συνέβη, καθώς αφού μαχαίρωσε τη μητέρα του, κατευθύνθηκε στον αστυνομικό σταθμό Αγίου Δομετίου, όπου ομολόγησε την πράξη του και παραδόθηκε. 

Μέλη της δύναμης έσπευσαν στη σκηνή ωστόσο η 65χρονη ήταν ήδη νεκρή.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λευκωσίας, Δημήτρη Δημητρίου, ο δράστης παρέδωσε στην Αστυνομία δύο κουζινομάχαιρα και εξετάζεται το κατά πόσο χρησιμοποιήθηκαν και τα δύο αιχμηρά αντικείμενα στο άγριο φονικό.

Τραύματα στο λαιμό και στο πρόσωπο

Μέλη της Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών διεξήγαγαν έρευνες για τα αίτια της νέας οικογενειακής τραγωδίας. Αυτοψία διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα τα αποτελέσματα της οποίας κατέδειξαν ότι άτυχη γυναίκα έφερε τρία τραύματα με μαχαίρι, στο λαιμό και στο πρόσωπο.

Ο δράστης εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ενώ αναμένεται να ανακριθεί από τις Αρχές.

Αύριο θα διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού, όπου θα εξακριβωθεί κατά πόσο η άτυχη 65χρονη φέρει κι άλλες εκδορές.

Η Αστυνομία εξετάζει επίσης το ενδεχόμενο αν ο δράστης άρπαξε τα μαχαίρια από την κουζίνα ή αν τα είχε ο ίδιος από πριν στην κατοχή του.

 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση