ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γράμματα στον Άγιο Βασίλη θα μεταφέρουν τα κυπριακά ταχυδρομεία

Οι επιστολές Θα απαντηθούν και Θα διανεμηθούν μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με την ευκαιρία των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, συνεχίζουν την παράδοση να μεταφέρουν την αλληλογραφία των παιδιών στον Άγιο Βασίλη, με την υπηρεσία «Santa2me», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η υπηρεσία “Santa2me”, όπως αναφέρεται, επιτρέπει στους γονείς να συντάξουν, ηλεκτρονικά, την επιστολή του Άγιου Βασίλη προς τα παιδιά τους, η οποία αναφέρεται προσωπικά στα δώρα που θα παραλάβουν από τον Άγιο Βασίλη τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά και στην συνέχεια, τα κυπριακά ταχυδρομεία εκτυπώνουν την επιστολή σε ειδικό γιορτινό επιστολόχαρτο και φάκελο και ταχυδρομείται στα παιδιά.

Η πλατφόρμα «Santa2me», αναπτύχθηκε και παρέχεται από τα κυπριακά ταχυδρομεία σε συνεργασία με την εταιρεία Com2go δωρεάν.

Η πλατφόρμα «Santa2me» θα παρέχεται διαδικτυακά (www.santa2me.com) μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, ούτως ώστε οι επιστολές που θα παραληφθούν να απαντηθούν και να διανεμηθούν στους παραλήπτες το αργότερο μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, καταλήγει η ανακοίνωση.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X