ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Χιόνια και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας

Ανοικτοί οι δρόμοι στο Τρόοδος μόνο για οχήματα με αντιολισθητικές αλυσίδες

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, λόγω παγετού.

Την ίδια στιγμή, λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών, η μία λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου Αγριδιών – Ποταμίτισσας, είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενά τους οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας του οχήματός τους αναμμένα.

Να σημειωθεί ότι λόγω του ότι οι καιρικές συνθήκες παρουσιάζουν συνεχείς μεταβολές, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο, παρουσιάζει ανάλογες αλλαγές. Ως εκ τούτου, καλείται το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό στις διακινήσεις του.

Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, παρά τις περιοχές Σωτήρας, Αυδήμου και Παραμάλι έχει συσσωρευτεί ποσότητα νερού στο οδόστρωμα λόγω έντονων βροχοπτώσεων. Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X