ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κρύο με βροχές και χιόνια τις επόμενες μέρες

Η σχετικά χαμηλή πίεση που επηρεάζει την περιοχή κινείται ανατολικά και εξασθενεί

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Απόψε αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν λίγες τοπικές βροχές, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Τοπικά στα ορεινά ή και σε κάποιες ημιορεινές περιοχές αναμένεται να πέσουν χιόνια. Σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί αισθητά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά τοπικά στα δυτικά και τα νοτιοδυτικά ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και τοπικά στα δυτικά ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 7 στα παράλια και στους πλην 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, τα ημιορεινά και αργότερα ενδεχομένως και σε κάποιες πεδινές περιοχές του εσωτερικού, θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και τοπικά στα ορεινά λίγα χιόνια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο λίγων ελαφρών βροχών.

Την Πέμπτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να πέσουν χιόνια.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή θα παραμείνει στα επίπεδα της Τετάρτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση