ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αιμορραγικό σοκ έδειξε η νεκροψία του νεαρού Ινδού

Βάθους περίπου 13 εκατοστών τα τραύματα του

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σε αιμορραγικό σοκ συνεπεία κακώσεων ζωτικών οργάνων οφείλεται ο θάνατος του νεαρού, ηλικίας 23 χρόνων, από την Ινδία, που συνέβη χθες τα ξημερώματα, στο διαμέρισμα όπου βρισκόταν με άλλους 6 συμπατριώτες του, στη Δερύνεια, όταν δέχθηκαν επίθεση από πέντε ομοεθνείς τους με μαχαίρια, σιδηρολοστούς, τσεκούρια και ξύλινα ρόπαλα.

Η νενομισμένη νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του νεαρού έγινε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από την Ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα και όπως δήλωσε «ο θάνατος οφείλεται σε αιμορραγικό σοκ συνεπεία κακώσεων ζωτικών οργάνων, προκληθέν από νύσσον και τέμνον όργανο" δηλαδή μαχαίρι.

Πρόσθεσε ότι ο νεαρός έφερε "ρήξη καρδίας, πνεύμονα και ήπατος. Τα δύο θλαστικά τραύματα που έφερε ο νεκρός δεξιά και αριστερά του θώρακα ήταν βάθους περίπου 13 εκατοστών».

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται χωρίς κανένα αποτέλεσμα μέχρι στιγμής, οι έρευνες της Αστυνομίας προς εντοπισμό των πέντε νεαρών Ινδών οι οποίοι φέρεται να ενέχονται στην υπόθεση του φόνου του 23χρονου ομοεθνή τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον των δύο Ινδών ηλικίας 21 και 24 ετών εξεδόθησαν χθες εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται, ενώ σήμερα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των άλλων δύο, ηλικίας 21 και 23 ετών, εξεδόθησαν και γι’ αυτούς εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X