ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λάρνακα: Οδηγός τραυμάτισε μοτοσικλετιστή και εγκατέλειψε τη σκηνή

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια του κοινού για εντοπισμό του

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια του κοινού για εντοπισμό οδηγού, που ενεπλάκη σε τροχαία σύγκρουση τα ξημερώματα, στη Λάρνακα και ακολούθως εγκατέλειψε τη σκηνή του ατυχήματος.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 2.30π.μ. σήμερα, στη λεωφόρο Μακαρίου, στη Λάρνακα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 57χρονος κάτοικος Λάρνακας.

Από τη σύγκρουση, ο οδηγός της μοτοσικλέτας τραυματίστηκε ελαφρά. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.

Αμέσως μετά τη σύγκρουση, εγκατέλειψε με το όχημά του τη σκηνή του ατυχήματος, προς άγνωστη κατεύθυνση. Σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, πρόκειται για αυτοκίνητο ενοικιάσεως, μάρκας MAZDA DEMIO, χρώματος ασημί, το οποίο φέρει ζημιές στην αριστερή του πλευρά.

Η Αστυνομία καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του οδηγού, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24804179 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με την Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X