ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Συλλήψεις 22 ατόμων για υποθέσεις ναρκωτικών στα Κατεχόμενα

Κατασχέθηκαν 2.697 χάπια και 200 γραμμάρια ναρκωτικών ουσιών

ΚΥΠΕ

Είκοσι δύο άτομα "συνελήφθησαν" τις τελευταίες δύο εβδομάδες στα κατεχόμενα για υποθέσεις ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν 2.697 χάπια και 200 γραμμάρια ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Σταρ Κίπρις", οι "συλλήψεις" έγιναν στο παράνομο αεροδρόμιο της κατεχόμενης Τύμπου, σε λιμάνια, στους δρόμους, και κατά τη διάρκεια ερευνών που έκαναν ομάδες της “αστυνομίας” σε πάρκα, σοκάκια και εν μέσω κυκλοφοριακής κίνησης, όπως αναφέρεται.

Έχουν ολοκληρωθεί οι έρευνες για τα 18 άτομα που θα κλητευθούν αργότερα σε δίκη. Η εφημερίδα σημειώνει ότι τα ναρκωτικά βρίσκονται παντού, σε ξηρά και θάλασσα και πως το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου βρίσκεται πρώτο στον κατάλογο με τέτοια περιστατικά, που δεν έχουν έχουν τελειωμό, όπως σημειώνεται.

Η “υπηρεσία” εναντία στα ναρκωτικά της “αστυνομίας”, όπως αναφέρεται, έχει πραγματοποιήσει επιχειρήσεις στην Κερύνεια, τη Λευκωσία και αλλού. Σύμφωνα με την εφημερίδα οι υποθέσεις που αφορούν χρήση και εμπορία ναρκωτικών στα κατεχόμενα έχουν αυξηθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση