ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Βροχερό σκηνικό τις επόμενες ημέρες

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Απόψε, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους μηδέν βαθμούς στο εσωτερικό, στους 4 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 3 στα υπόλοιπα παράλια και στους μείον 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και στα ημιορεινά θα παρατηρείται παγετός, ενώ παγετός αναμένεται να σχηματιστεί και σε αρκετές πεδινές περιοχές.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι αρχικά, μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ, για να γίνουν σταδιακά το απόγευμα κυρίως βορειοδυτικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα παραμείνει γενικά κυρίως αίθριος, παρόλο που σε κυρίως παράλιες περιοχές, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, όμως σταδιακά αναμένεται να καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και το βράδυ ενδέχεται να πέσουν λίγες ελαφρές βροχές.

Την Κυριακή παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση