ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Χωρίς νερό εδώ και μία βδομάδα το νοσοκομείο Αθαλάσσας

Το πρόβλημα είχε παρουσιαστεί και πριν από τρεις βδομάδες

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Χωρίς ζεστό νερό παραμένει εδώ και μία βδομάδα το νοσοκομείο Αθαλάσσας με αποτέλεσμα από την περασμένη Πέμπτη, οι τρόφιμοι στο νοσοκομείο να καθαρίζονται με ζεστό νερό το οποίο ζεσταίνουν οι νοσηλευτές στους βραστήρες.

Το θέμα δεν έχει επιλυθεί εδώ και μία βδομάδα παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει από πλευράς των νοσηλευτών.

Σε δηλώσεις του στην «Κ» ο κύριος Ανδρέας Ανδρέου, Πρόεδρος των νοσηλευτών του Νοσοκομείου Αθαλάσσας ανέφερε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται το συγκεκριμένο πρόβλημα, ενώ έρχεται να προστεθεί στην απουσία θέρμανσης στους θαλάμους του νοσοκομείου. 

«Ξαναζήσαμε το έργο, την ίδια κατάσταση πριν είκοσι μέρες. είπαμε να δώσουμε πίστωση όμως ώσπου δεν δημοσιοποιείς το θέμα δεν δίνονται λύσεις. Αν είναι δυνατό να ονομαζόμαστε νοσοκομείο ειδικά για ψυχικά ασθενείς και να μην έχουμε νερό να κάνουν αυτά τα άτομα μπάνιο».

Οι νοσηλευτές αναφέρουν ότι έχουν αποταθεί στη διέυθυνση του νοσοκομείου για επιδιόρθωση του θέματος όμως δεν υπήρξε ανταπόκριση.

«Απευθυνθήκαμε στους αρμόδιους και στην διεύθυνση των υπηρεσιών ψυχικής υγείας με συγκεκριμένη λύση, να τοποθετήσουν θέρμιτρο σε όλους τους θαλάμους. έξι θάλαμοι είναι συνολικά αυτή την στιγμή. Η απάντηση τους ήταν όπως αναφέρει, ότι δεν θα το αντέχει το φορτίο της Ηλεκτρικής. Επικοινωνήσαμε με την Ηλεκτρική και μας είπαν ότι δεν υπήρξε αίτημα για άυξηση του φορτίου».

Ο κ. Ανδρέου ανέφερε ότι η έκφραση τριτοκοσμικές κατάστάσεις ίσως δεν δίνουν την πραγματική εικόνα που επικρατεί στο νοσοκομείο Αθαλάσσας, καθώς όπως ανέφερε ακόμα και σε μια τριτοκοσμική χώρα έχουν ζεστό νερό για μπάνιο.  

Ξέρουμε ότι το κτήριο είναι παλιό, δεν πρέπει να το αφήσουμε έτσι, αν θέλουμε να το ονομάζουμε νοσοκομείο.

Το νοσοκομείο Αθαλάσσας επισκέπτεται σήμερα ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, επίσκεψη η οποία ήταν ήδη προγραμματισμένη.

 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X