ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δωρεές προς τον Σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα τελετή παράδοσης του ποσού €2,120

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα στις 9:00 π.μ στην ΜΕΝΝ του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ, τελετή παράδοσης του ποσού των €2,120 που μαζεύτηκε για τον Σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα» από το Τσάι Αγάπης που διοργάνωσε η κυρία Αντρούλα Χριστοδούλου, με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Συνδέσμου Εκτοπισμένων Αγίου Βασιλείου στο Πάρκο Αγίου Γεωργίου στο Αμφιθέατρο Λακατάμιας.

Ταυτόχρονα, σε άλλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου του GCSchool of Careers, παραδόθηκε επίσης το ποσό των €500 προς τον Σύνδεσμο, από το Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι που διοργάνωσαν τα παιδιά και η Διεύθυνση του Σχολείου.

Το Δ.Σ του Συνδέσμου «Μωρά Θαύματα» επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς τους διοργανωτές αυτών των εκδηλώσεων καθώς επίσης και στο κοινό που αγκάλιασε τις φιλότιμες αυτές προσπάθειες για ενίσχυση του συνδέσμου.

Επ’ ευκαιρία, ο Σύνδεσμος επιθυμεί να ενημερώσει ότι έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Υγείας η δωρεά 40 «φωλίτσων» μαξιλαριών για τα νεογνά της ΜΕΝΝ. Οι φωλίτσες αυτές κρίνονται απαραίτητες καθώς, τα νεογνά που νοσηλεύονται στη Μονάδα είναι στην πλειοψηφία τους πολύ μικρόσωμα και ευάλωτα. Επομένως, με την τοποθέτηση των νεογνών στις ειδικές «φωλίτσες», τα νεογνά αυτόματα αποκτούν ένα μικροπεριβάλλον, που τα κρατά σταθερά και τους προσφέρει το αίσθημα της ασφάλειας και της ζεστασιάς.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση