ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αναβλήθηκε η υπόθεση Θωμά για τις 22 Μαρτίου

Προκειμένου ο κατηγορούμενος να εξεταστεί από κυβερνητικό ψυχιάτρο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αναβλήθηκε για τις 22 Μαρτίου η εκδίκαση της υπόθεσης φόνου εκ προμελέτης των αδελφών Παράσχου και Κωνσταντίνου Ντορζή και του Αιμίλιου Μιλτιάδους, που διαπράχθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2015, στη Λεμεσό.

Ο κατηγορούμενος Χριστάκης Θωμά οδηγήθηκε το πρωί υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ενώπιον του Κακουργιοδικείου στη Λεμεσό, για τις τελικές αγορεύσεις των δικηγόρων των δύο πλευρών.

Ο συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε όπως ο πελάτης του εξεταστεί από κυβερνητικό ψυχίατρο, ζητώντας αναβολή της υπόθεσης. Η κατηγορούσα Αρχή δεν έφερε ένσταση και η πρόεδρος του Κακουργιοδικείου αποφάσισε αναβολή της υπόθεσης.

Στην προηγούμενη διαδικασία, στις 18 Ιανουαρίου, ο 31χρονος κατηγορούμενος, Χριστάκης Θωμά, είχε αντεξεταστεί από την Κατηγορούσα Αρχή, σε μια διαδικασία κατά την οποία συγγενείς των θυμάτων ξέσπασαν στην αίθουσα του δικαστηρίου.
Κατά την αντεξέτασή του, ο Θωμά υπέπεσε σε αριθμό αντιφάσεων, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας απαντούσε μονολεκτικά με ένα ναι, ένα όχι ή δεν γνωρίζω, δεν θυμάμαι και επανέλαβε τον ισχυρισμό του πως δεν ήθελε να σκοτώσει τους τρεις νέους.

Υπενθυμίζεται ότι το φονικό διαπράχθηκε σε πάροδο της οδού Ανεξαρτησίας μετά από φιλονικία που προηγήθηκε με τα θύματα, τα οποία θεωρούσαν πως ο 31χρονος είχε προσβάλει, με σεξουαλικού περιεχομένου σχόλια, την αρραβωνιαστικιά του Παράσχου Ντορζή. Η αντιδικία μεταξύ των δυο πλευρών είχε ξεκινήσει καιρό πριν, όταν η πρώην κοπέλα του κατηγορούμενου φέρεται να έκανε παράπονα στους δυο αδελφούς, για ξυλοδαρμό της από τον 31χρονο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X