ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αποκλεισμός από τα γήπεδα για δύο οπαδούς του Απόλλωνα

Τελούσαν υπό κράτηση για τα επεισόδια στον αγώνα Απόλλωνα-ΑΠΟΕΛ

ΚΥΠΕ

Τον αποκλεισμό από τους αγώνες του Απόλλωνα αποφάσισε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, για δύο οπαδούς.

Ο 27χρονος και ο 20χρονος τελούσαν υπό κράτηση για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στις 27 Φεβρουαρίου στον ποδοσφαιρικό αγώνα Απόλλωνα-ΑΠΟΕΛ που πραγματοποιήθηκε στο Τσίρειο Στάδιο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπεύθυνου του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννη Σωτηριάδη, μετά από σχετικό αίτημα της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε το διάταγμα εναντίον των δύο νεαρών, το οποίο θα ισχύει μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης που ορίστηκε να αρχίσει στις 10 Ιουλίου 2017.
 
"Με οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας τέτοιες υποθέσεις διερευνώνται άμεσα και προωθούνται για ποινική δίωξη ενώπιον της δικαιοσύνης", είπε ο κ.Σωτηριάδης, προσθέτοντας ότι εναντίον των δυο διερευνάται υπόθεση βίας στα γήπεδα, οχλαγωγίας, παράνομης συνάθροισης, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και αντίστασης κατά της νόμιμης σύλληψης.
 
Οι δυο αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
 
Εξάλλου, όπως είπε ο κ.Σωτηριάδης, σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε διάταγμα κράτησης 5 ημερών εναντίον του 39χρονου οπαδού της Ομόνοιας, σε σχέση με τα επεισόδια στον αγώνα κυπέλλου Απόλλωνα - Ομόνοιας, στις 22 Φεβρουαρίου, που είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή του και την πρόκληση ζημιών στις εγκαταστάσεις του Τσιρείου Σταδίου.

Υπενθυμίζεται πως χθες είχε τεθεί υπό 6ήμερη κράτηση και ένας 33χρονος οπαδούς της Ομόνοιας, ενώ η Αστυνομία αναζητεί τα στοιχεία τριών ακόμη προσώπων, οι φωτογραφίες των οποίων απομονώθηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του γηπέδου.
 
Ο κ.Σωτηριάδης σημείωσε πως ο φάκελος της υπόθεσης για τους δυο υπόπτους θα συμπληρωθεί τάχιστα και θα προωθηθεί για ποινική δίωξη τους.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση