ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η νεκροτομή θα δείξει τα αίτια θανάτου του 37χρονου Γεωργιανού

Εκ πρώτης όψεως έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

ΚΥΠΕ

Στη νεκροτομή, που είναι προγραμματισμένη για αύριο το πρωί, στις 9:00, παραπέμπει η Αστυνομία, αναφορικά με τα αίτια θανάτου του 37χρονου άνδρα από τη Γεωργία, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε σήμερα στην περιοχή του εμπορικού κέντρου, στην είσοδο της Λευκωσίας.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Βοηθός Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας Στέλιος Στυλιανού, έχει αποκλειστεί εκ πρώτης όψεως το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και «η Αστυνομία στην περίπτωση αυτή εξετάζει υπόθεση αιφνίδιου θανάτου».

Στο παρόν στάδιο, τα ακριβή αίτια του θανάτου δεν είναι γνωστά, πρόσθεσε ο κ. Στυλιανού και είπε ότι η νενομισμένη νεκροτομή, που θα διενεργήσει την Παρασκευή, στις 9.00 πμ η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου.

Το πτώμα εντοπίστηκε σε ανοιχτό χώρο, έναντι του Mall Λευκωσίας, μετά από ενημέρωση που έλαβε η Αστυνομία γύρω στις 6:45 το πρωί.

Αμέσως αποκλείστηκε η περιοχή, ενώ στη σκηνή μετέβη και ιατροδικαστής. Οι εξετάσεις της Αστυνομίας έδειξαν ότι πρόκειται για 37χρονο από τη Γεωργία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X