ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πήρε τα λεφτά, δεν έδωσε το αυτοκίνητο

Πέντε χιλιάδες ευρώ έδωσε η παραπονούμενη για όχημα που δεν πήρε ποτέ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Συνελήφθη χθες βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 34χρονος κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα πιο πάνω αδικήματα.

Συγκεκριμένα, στις 3 Μαρτίου, 2017 είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία από γυναίκα κάτοικο Λεμεσού ότι κατά τον Νοέμβριο του 2016 είχε γνωριστεί με τον 34χρονο ο οποίος της συστήθηκε ως πωλητής αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με την καταγγελία της παραπονούμενης, συμφώνησαν να αγοράσει αυτοκίνητο το οποίο της έδειξε μέσω ιστοσελίδας στο διαδίκτυο και το οποίο θα το εισήγαγε από το εξωτερικό.

Αφού του έδωσε το χρηματικό ποσό των €5,000 σε μετρητά ως προκαταβολή, ο 34χρονος της ανάφερε ότι θα είχε το αυτοκίνητό της σε τρείς βδομάδες.

Ακολούθησαν σύμφωνα πάντα με την παραπονούμενη διάφορες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις όπου ο 34χρονος φέρεται να προέβαλλε διάφορες δικαιολογίες όσο αφορά την καθυστέρηση της έλευσης του αυτοκινήτου στην Κύπρο ενώ σε άλλες περιπτώσεις, αυτός δεν ανταποκρινόταν στα τηλεφωνήματα.

Εναντίον του 34χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και αναζητήθηκε χωρίς να εντοπιστεί, μέχρι χθες όπου τελικά συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X