ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 13:51
 

Άμεση επανεξέταση του κανονισμού της Πράσινης Γραμμής ζητά η ΣΕΚ

Αναφέρει ότι το θέμα του εμπορίου με τα κατεχόμενα πρέπει να απασχολήσει αμέσως την κυβέρνηση

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Το εμπόριο με τα κατεχόμενα αποτελεί μαύρη τρύπα σε βάρος της οικονομίας, αναφέρει η ΣΕΚ, διατυπώνοντας τη θέση ότι χρήζει άμεσης επανεξέτασης ο κανονισμός της Πράσινης Γραμμής

Η ΣΕΚ αναφέρει ότι το θέμα του εμπορίου με τα κατεχόμενα πρέπει να απασχολήσει αμέσως την κυβέρνηση, καθώς τα τελευταία χρόνια άρχισε να προσλαμβάνει επικίνδυνα ανησυχητικές διαστάσεις.

«Εκ των πραγμάτων φαίνεται πως κάτι δεν λειτουργεί σωστά και οι νόμιμοι πολίτες – καταναλωτές του τόπου αλλά και πολλές εταιρείες είναι θύματα αθέμιτου ανταγωνισμού από αμφιβόλου ποιότητας προϊόντα τουρκικής ή τουρκοκυπριακής προέλευσης. Φαίνεται πως μέσα από αυτά τα γεγονότα λειτουργεί μια μορφή σοβαρής παραοικονομίας σε βάρος της νόμιμης οικονομίας, κυρίως με το «παιγνίδι» των καυσίμων», σύμφωνα με τη συντεχνία.

Η ΣΕΚ καλεί την κυβέρνηση να αντιδράσει και να ζητήσει τάχιστα από την Ευρωπαϊκή Ένωση επανεξέταση του εύρους και του ρόλου του Κανονισμού για να προστατεύσει αφενός την οικονομία και τα δημόσια έσοδα και αφετέρου τους πολίτες και τη δημόσια υγεία.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Πηγές Ερντογάν: Η επιστολή Τραμπ πετάχτηκε στα σκουπίδια

«Ένας φλώρος προς άλλο φλώρο! »
ΑΚΑ  |  08:53

Προκλητικό ρεπορτάζ του CNN Turk από το Φατίχ

«Ναι ρε τσιακλή!!! »
ΑΚΑ  |  08:50

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X