ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 14:01
 

Ανανέωση διατάγματος κράτησης δύο προσώπων για την υπόθεση 100 κιλών κάνναβης

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγήθηκαν σήμερα ο 49χρονος και ο 42χρονος

Newsroom K

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγήθηκαν σήμερα 49χρονος και 42χρονος, για ανανέωση των διαταγμάτων κράτησής τους, σχετικά με την ποσότητα κάνναβης βάρους 100 κιλών περίπου, η οποία εντοπίστηκε τις προηγούμενες μέρες στην επαρχία Λεμεσού, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας. Το Δικαστήριο διέταξε όπως οι δύο ύποπτοι παραμείνουν υπό κράτηση για άλλες οκτώ ημέρες, για συνέχιση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Η επιχείρηση διεξήχθη στις 18 Μαρτίου, 2019, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών που εξασφάλισε η ΥΚΑΝ, σχετικά με παράνομη εισαγωγή εμπορευματοκιβωτίου που πιθανό να περιείχε ναρκωτικά. Μέλη της Υπηρεσίας έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση εμπορευματοκιβώτια, χώρους και πρόσωπα. Κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης διαπιστώθηκε ότι συγκεκριμένο εμπορευματοκιβώτιο μεταφέρθηκε σε περιοχή της επαρχίας Λεμεσού, που ελέγχεται από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

Με τη συνδρομή μελών της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων, μέλη της ΥΚΑΝ επέδραμαν στις 18 Μαρτίου το απόγευμα στο χώρο που βρισκόταν το εμπορευματοκιβώτιο, όπου κατά την έρευνα που έγινε, εντοπίστηκαν σε ειδικά κατασκευασμένα κιβώτια, πέραν των 350 συσκευασιών που περιείχαν κάνναβη, βάρους 100 κιλών περίπου. Κατά την επιχείρηση οι 49χρονος και 42χρονος και άλλα δύο πρόσωπα ηλικίας 36 και 30χρόνων, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, ενώ αργότερα την ίδια μέρα συνελήφθησαν από την ΥΚΑΝ άλλα δύο πρόσωπα ηλικίας 39 και 48 χρόνων.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε επίσης μαρτυρία εναντίον 25χρονου και 27χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 29 Μαρτίου, με τον αριθμό των συλλήψεων για τη διερευνώμενη υπόθεση να ανέρχεται στις οκτώ. (Τα Αστυνομικά Δελτία Τύπου Αρ. 1 και Αρ. 6, ημερομηνίας 19/03/2019, τα Αστυνομικά Δελτία Τύπου Αρ. 1 και Αρ. 6, ημερομηνίας 21/03/2019, το Αστυνομικό Δελτίο Τύπου Αρ. 5, ημερομηνίας 27/03/2019 και τα Αστυνομικά Δελτία Τύπου Αρ. 1 και Αρ. 2, ημερομηνίας 30/03/2019, είναι σχετικά).

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Αναμένουν ηχηρό παρών από Τουρκοκύπριους

«Το ΑΚΕΛ με προδοτικο τροπο χρησιμοποιηται ως δουρειος ιππος των τουρκων για να μπουν στην ευρωπη να ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:38

Αναμένουν ηχηρό παρών από Τουρκοκύπριους

«Δυστυχως το ΑΚΕΛ, με ακομη μια προδοσια, βαζει τους τουρκους συνιδιοκτητες, χωρις λυση, στην ελευθερη ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:36

Αναμένουν ηχηρό παρών από Τουρκοκύπριους

«Δυστυχως το ΑΚΕΛ, με ακομη μια προδοσια, βαζει τους τουρκους συνιδιοκτητες, χωρις λυση, στην ελευθερη ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:35

Ολοταχώς σε ύφεση οδεύει η Τουρκία

«Κάποιος κάποτε είπε στον σουλτάνο της Τουρκίας, `έσσεται ήμαρ`! Θα πρέπει κάποιος να του εξηγήσει ...»
ΑΚΑ  |  20:40

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X