ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΣΔΥΚ: Απουσία επαρκών μέτρων ασφαλείας στα αεροδρόμια

Στο χώρο άφιξης επιβατών και παραλαβής ταξιδιωτικών αποσκευών, εισέρχονται επιβάτες, οι οποίοι προηγούμενα είχαν εξέλθει

ΚΥΠΕ

Τον προβληματισμό και την ανησυχία της εκφράζει η Ανεξάρτητη Συντεχνία Δημοσίων Υπαλλήλων Κύπρου (ΑΣΔΥΚ), για την απουσία επαρκών μέτρων ασφαλείας στα αεροδρόμια, όπως αναφέρει.

Συγκεκριμένα, σε σημερινή ανακοίνωση η ΑΣΔΥΚ αναφέρει ότι «στον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας έχει παρατηρηθεί ότι, στο χώρο άφιξης επιβατών και παραλαβής ταξιδιωτικών αποσκευών, εισέρχονται επιβάτες, οι οποίοι προηγούμενα είχαν εξέλθει ή ακόμη και επαγγελματίες πάροχοι ιδιωτικών υπηρεσιών μεταφοράς».

Παρόλο που οι έξοδοι επιβατών είναι μονοδρομημένες, σύμφωνα με την συντεχνία, «εντούτοις με μεγάλη ευκολία εισέρχονται στο χώρο πολίτες οι οποίοι αναφέρουν στους επί καθήκοντι Λειτουργούς διάφορες δικαιολογίες όπως, ΄ξέχασα τη βαλίτσα, ήρθα να παραλάβω το παιδί μου, επιστρέφω να βοηθήσω τον φίλο μου, ήρθα να παραλάβω βαλίτσα και να την παραδώσω στον ιδιοκτήτη της΄».

Αναφέρει επίσης ότι «προϋπόθεση της διασφάλισης της ασφάλειας των αεροδρομίων είναι η αριθμητικά επαρκής στελέχωση των Υπηρεσιών».

«Αναμένουμε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης και τις αρμόδιες Αρχές, που είναι υπεύθυνες για την ασφάλεια των αερολιμένων, ότι θα λειτουργήσουν κατά τρ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση