ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 20:26
 

Eκδήλωση του Ευρωπαϊκού έργου INTELed

Σάββατο 25 Μαΐου 2019, από τις 8:30-11:30 στο Αμφιθέατρο 1 (Κτήριο “Τάσσος Παπαδόπουλος”) στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Δελτίο Τύπου

Εκδήλωση για την πατουσίαση του ευρωπαϊκού έργου ΙΝΤΕLed (https://www.inteled.org/), θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Μαΐου 2019, από τις 8:30-11:30 στο Αμφιθέατρο 1 (Κτήριο “Τάσσος Παπαδόπουλος”) στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Η εκδήλωση έχει τίτλο “Προωθώντας την ενιαία εκπαίδευση μέσω τεχνολογιών ενσώματης μάθησης: Το πρόγραμμα επαγγελματικής ανάπτυξης INTELed”. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου μέσω του Κέντρου Κοινωνικής Πληροφορικής (Social Computing Research Center – SCRC), το Research center on Interactive Media, Smart systems & Emerging technologies (RISE) και τον Κυπριακό Επιστημονικό Σύνδεσμο Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών (Κ.Ε.Σ.Ε.Α.–Τ.Π.Ε).

Στόχος του ευρωπαϊκού έργου INTELed είναι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών Δημοτικής Εκπαίδευσης για την ανάπτυξη δεξιοτήτων στη χρήση καινοτόμων και διαδραστικών τεχνολογιών και την αξιοποίηση παιδαγωγικών προσεγγίσεων που στηρίζονται στην κιναισθητική και ενσώματη μάθηση, με απώτερο στόχο την προώθηση της ενιαίας εκπαίδευσης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το παιδαγωγικό πλαίσιο της ενσώματης μάθησης μέσα από το ευρωπαϊκό έργο INTELed καθώς επίσης και το επιμορφωτικό πρόγραμμα INTELed ως ένα καινοτόμο πρόγραμμα επαγγελματικής ανάπτυξης. Προσκεκλημένος ομιλητής στην εκδήλωση είναι o Δρ Συμεών Ρετάλης (Καθηγητής, Tμήμα Ψηφιακών Συστημάτων, Πανεπιστήμιο Πειραιά), ένας από τους δημιουργούς της πλατφόρμας ψηφιακών παιχνιδιών KINEMS, ο οποίος θα παρουσιάσει παραδείγματα από τη δουλειά του με τα παιχνίδια κιναισθητικής και ενσώματης μάθησης KINEMS. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ανοικτή συζήτηση προς το κοινό.

Για σκοπούς προγραμματισμού παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε αν θα παρευρεθείτε μέχρι και την Παρασκευή 17.5.2019, συμπληρώνοντας τη δήλωση συμμετοχής που θα βρείτε στο: https://forms.gle/LMmYhvU2ZKPsB4Jo8

Θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Η παρουσία σας στην εκδήλωση θα είναι ιδιαίτερη τιμή για μας.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση θα βρείτε στην ιστοσελίδα: https://www.cyprusinteractionlab.com/inteled-inv/

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Μητσοτάκης: Τέθηκαν όλα τα ζητήματα, κατεγράφησαν οι διαφωνίες

«Τεράστιο επίτευγμα Ο Τούρκος Πρόεδρος και ο Έλληνας Πρωθυπουργός ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ...»
YIANNOULIS  |  18:05

Υπ. Δικαιοσύνης: Δεν θα καταργηθεί η κάρτα οπάδου

«Αντε καλέ, η κάρτα φιλάθλου φταίει»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  15:41

Σούπερ ντέρμπι Απόλλων - ΑΠΟΕΛ!

«Τα εύκολα μερικές φορές κάνουν τις ανατροπές!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:54

Κοινό ανακοινωθέν συμφώνησαν οι ηγέτες του ΝΑΤΟ - Συμφώνησε και η Τουρκία

«Mην πιστεύετε την Τουρκία! Διοικείται από κακό άτομο! Άρα, είναι χώρα άνευ εμπιστοσύνης!! »
ΑΚΑ  |  11:02

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X