ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 17:47
 

Επεισοδιακή καταδίωξη ανήλικου με πυροβολισμούς στην Πάφο

Κινήθηκε με το αυτοκίνητό του προς την κατεύθυνση της υπηρεσιακής μοτοσικλέτας και του αστυνομικού που τον καταδίωκε

Newsroom K

Κατά τη διάρκεια ειδικού καθήκοντος που βρίσκονταν μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου σε σχέση με εκδηλώσεις που διοργάνωσαν χθες το πρωί μαθητές στην επαρχία Πάφου, εντοπίστηκε ένα πρόσωπο να οδηγεί αυτοκίνητο το οποίο δεν έφερε πινακίδες εγγραφής και προστατευτική ζώνη.

Μέλος της Ομάδας «Ζ» έκανε σήμα στον οδηγό να σταματήσει αλλά αυτός παρέλειψε να το πράξει και οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα, ανέπτυξε ταχύτητα και εγκατέλειψε το μέρος.

Το μέλος της Αστυνομίας ακολούθησε τον οδηγό με την υπηρεσιακή μοτοσικλέτα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου εισήλθε σε χωματόδρομο και σε κάποιο σημείο έκανε επαναστροφή και φέρεται να κινήθηκε προς την κατεύθυνση της υπηρεσιακής μοτοσικλέτας. Ο Αστυνομικός έκανε ελιγμό και απέφυγε το αυτοκίνητο το οποίο συνέχισε να κινείται αλόγιστα και επικίνδυνα. Δεύτερο μέλος της Αστυνομίας έκανε εκ νέου σήμα στον οδηγό να σταματήσει αλλά αυτός συνέχισε την πορεία του. Το μέλος της Ομάδας «Ζ» έριξε δύο προειδοποιητικούς πυροβολισμούς στον αέρα αναγκάζοντας τον οδηγό τελικά να σταματήσει.

Από τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός ήταν ηλικίας 17 χρόνων ο οποίος οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου. Γραπτώς κατηγορήθηκε επίσης και η εγγεγραμμένη ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου.

Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 14χρονου ο οποίος επίσης οδηγούσε αυτοκίνητο αλόγιστα και επικίνδυνα. Κλήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου, ενώ γραπτώς κατηγορήθηκε και η εγγεγραμμένη ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Και εγένετο Νέο Κύμα

«"Νέο Κύμα" με παλαιά ...τρωκτικά!!!»
Ai Em  |  10:16

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Δύο άθλιοι διοικούν τώρα τον κόσμο. »
ΑΚΑ  |  21:13

Επιτέθηκαν σε εθνοφρουρούς σε φυλάκιο της Ε.Φ στον Παχύαμμο

«Είναι φως φανάρι ότι η παρουσία παράνομων μεταναστών στην Κύπρο δεν είναι αναγκαία. Τα καταφέρνουμε ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:41

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X